Więcej
    Komentarze
    czy ktoś mi potrafi wytłumaczyć dlaczego stoiska były otwarte tylko w niedzielę? To taki problem by tego typu "imprezy" trwały cały weekend? albo chociaż sobotę-niedzielę?
    już oceniałe(a)ś
    1
    0
    No to byłem chyba ma jakiejś innej imprezie, bo tłumów nie było, regionalnych potraw też nie. No chyba, że chleb ze smalcem i ogórkiem uznamy za potrawę regionalną. Faktycznie pyszny ale to chyba jedyna propozycja jaka była dostępna do spróbowania "na miejscu". Trochę serów, jakieś dżemy, miód. I w zasadzie to wszystko. Generalnie szału nie było, rzekłbym nawet, że wiało nudą. Niemniej sam pomysł imprezy uważam za fajny tylko z realizacja są problemy. Może należałoby zaprosić, poza gminami i powiatami także przedsięwzięcia komercyjne (restauracje serujące regionalne potrawy, obiekty noclegowe, agroturystyczne, atrakcje turystyczne, itp.), za symboliczną opłatą w pierwszym i drugim roku. Poszerzona oferta na pewno z kolei przyciągnie więcej odwiedzających. A przy dużej liczbie gości można wtedy podwyższyć opłaty. Powyższy pomysł rzucam gratisowo - w tym roku :)
    @corm To ja też byłem na innej imprezie, bo wczoraj około 15:00 było ciężko przejść między stoiskami, tyle było ludzi.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0