Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
1 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
2 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
3 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
4 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
5 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
6 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
7 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
8 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Tomasz StaA'czak / Agencja Wyborcza.pl
9 z 13
Szef kuchni restauracji Anatewka Sebastian Spychała przygotował szpik wołowy
Fot. Marcin Wojciechowski / Agencja Wyborcza.pl
10 z 13
Food Morning. Kucharz Bartłomiej Bogus
Fot. Marcin Wojciechowski / Agencja Wyborcza.pl
11 z 13
Food Morning. Kucharz Bartłomiej Bogus
Fot. Marcin Wojciechowski / Agencja Wyborcza.pl
12 z 13
Food Morning. Kucharz Bartłomiej Bogus
Fot. Marcin Wojciechowski / Agencja Wyborcza.pl
13 z 13
Food Morning. Kucharz Bartłomiej Bogus