Więcej
    Komentarze
    Największym problemem pączków jest ich nadzienie. Króluje maź w czerowo-różowym kolorze, o różnym posmaku. W cukierniach już dawno zapomniano,że można do pączka użyć powideł śliwkowych. Czy ktoś zna cukiernię, która ma takie pączki?
    @sdn Wczoraj smażyłam takie pączki z nadzieniem z powideł śliwkowych :)
    już oceniałe(a)ś
    3
    0
    @legs To moje marzenie:)
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @sdn sowa - manu, port, galeria
    już oceniałe(a)ś
    1
    3
    @sdn Piekarnia Z pieca rodem- ja kupuję na Radogoszczu przy Nastrojowej,ale chyba jest na Kilińskiego jeszcze.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @sdn Tak dzisiaj w jednej z włoskich fabryk sprzętu AGD miałem przyjemność objadać się pączkami ze śliwką - lodowa 91?
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Czego nie cierpię w pączkach? Lukru! Bardzo często jest tak przesadnie słodki, że zabija smak pączka. Jedyne co czujemy w ustach, to przesłodzoną maź. Niestety, 99% pączków jest lukrowanych :(
    już oceniałe(a)ś
    16
    1
    A u Dybalskich pączki stare, kupiłam ok. 9.30 na pl. Wolności suche jak wiór.
    @janjola1 Nie zdążył nauczyć się od Dziadka i przyszywanej Babci.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Takie testy robił kiedyś i robi ciągle Express Ilustrowany.
    już oceniałe(a)ś
    8
    1
    Zdecydowanie Barbarella !! Właśnie wjechało do naszej firmy 150 sztuk tych pyszności. Wszystkim Pączenistom życzę Smacznego :)
    już oceniałe(a)ś
    10
    5
    Te wszystkie pączki strasznie smutno wyglądają.
    już oceniałe(a)ś
    4
    1
    Barbarella ma rownież pyszne bułki z serem za naprawdę niską cene .Polecam
    już oceniałe(a)ś
    7
    4
    Brakuje jeszcze Dybalskiego.
    już oceniałe(a)ś
    5
    4