Komentarze
Największym problemem pączków jest ich nadzienie. Króluje maź w czerowo-różowym kolorze, o różnym posmaku. W cukierniach już dawno zapomniano,że można do pączka użyć powideł śliwkowych. Czy ktoś zna cukiernię, która ma takie pączki?
@sdn Wczoraj smażyłam takie pączki z nadzieniem z powideł śliwkowych :)
już oceniałe(a)ś
3
0
@legs To moje marzenie:)
już oceniałe(a)ś
0
0
@sdn sowa - manu, port, galeria
już oceniałe(a)ś
1
3
@sdn Piekarnia Z pieca rodem- ja kupuję na Radogoszczu przy Nastrojowej,ale chyba jest na Kilińskiego jeszcze.
już oceniałe(a)ś
0
0
@sdn Tak dzisiaj w jednej z włoskich fabryk sprzętu AGD miałem przyjemność objadać się pączkami ze śliwką - lodowa 91?
już oceniałe(a)ś
0
0
Czego nie cierpię w pączkach? Lukru! Bardzo często jest tak przesadnie słodki, że zabija smak pączka. Jedyne co czujemy w ustach, to przesłodzoną maź. Niestety, 99% pączków jest lukrowanych :(
już oceniałe(a)ś
16
1
A u Dybalskich pączki stare, kupiłam ok. 9.30 na pl. Wolności suche jak wiór.
@janjola1 Nie zdążył nauczyć się od Dziadka i przyszywanej Babci.
już oceniałe(a)ś
0
0
Takie testy robił kiedyś i robi ciągle Express Ilustrowany.
już oceniałe(a)ś
8
1
Zdecydowanie Barbarella !! Właśnie wjechało do naszej firmy 150 sztuk tych pyszności. Wszystkim Pączenistom życzę Smacznego :)
już oceniałe(a)ś
10
5
Te wszystkie pączki strasznie smutno wyglądają.
już oceniałe(a)ś
4
1
Barbarella ma rownież pyszne bułki z serem za naprawdę niską cene .Polecam
już oceniałe(a)ś
7
4
Brakuje jeszcze Dybalskiego.
już oceniałe(a)ś
5
4