Fot. Małgorzata Kujawka / Agencja Wyborcza.pl
Warsztaty kulinarne
Kurs sushi
Kuchnia Baccaro (u. Piotrkowska 138/140, OFF Piotrkowska) zaprasza w sobotę na kurs sushi pierwszego stopnia. Sushi Master Łukasz Tokarski z Sushi Kushi podzieli się z uczestnikami swoją wiedzą i praktyką. W programie m.in. nigiri, hosomaki, futomaki, uramaki a także warzywa, kurczak i krewetki w tempurze. Początek o godz. 19. Koszt udziału: 190 zł, rezerwacja miejsc na kontakt@baccaro.pl lub 694 414 756.
Book&Cook
Kulinarne warsztaty zorganizuje również Book&Cook w OFF Piotrkowska (ul. Piotrkowska 138/140). W sobotę będzie można wziąć udział w spotkaniu ''Małe formy wielki efekt - tapas i finger good''. W programie m.in. koktajl z krewetek z kolendrą, limonką i chili na puree z awokado, kotleciki z ziemniaków i wędzonego łososia, czy roladki z cukinii nadziewanej musem z koziego sera. Początejk o godz. 17, koszt udziału 200 zł, zapisy na studio@bookandcook.com.pl albo 660 976 144 lub 601 422 155.
Wszystkie komentarze