Więcej
    Komentarze
    Czy to suszi jest przygotowywane przez rzetelnie wyszkolonych Japończyków, czy też przez polskich samouków?
    @ampolion prawdziwymi mistrzami " suszi " są genialni gruzińscy samoukowie....
    już oceniałe(a)ś
    1
    0
    @ampolion Akurat jak w świetnej azjatyckiej pracuje Polak to raczej nie przez przypadek więc pochodzeniem bym się nie przejmował
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @ampolion A co, odróżniłbyś?
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Turyści wybrali? "będę tu częstym gościem" - turystka?
    już oceniałe(a)ś
    2
    0
    Krzysztof z portalu tripadvisor zapomniał dodać, że bardzo często gościom każe się czekać, mimo, że pełno jest wolnych miejsc. To taka amerykańska sztuczka marketingowa jeszcze z lat 80-tych, polegająca na tym, że miejsce wydaje się bardziej ekskluzywne, kiedy trzeba czekać na stolik. A kiedy wydaje się bardziej ekskluzywne, wszystko lepiej smakuje i ceny mogą być wyższe. Tak, mają w Manekinie dobre naleśniki, ale równie dobre jadłem w Pan Kejku w Manufakturze, sam też robię niezgorsze.
    @uncle_fuck Ekhm. Przepraszam kolego, czy ty starasz się udowodnić, że ktoś stosuje sztuczki marketingowe, które mają na celu sprawić, aby lokal wydawał się bardziej ekskluzywny i można było inkasować za dania więcej pieniędzy w miejscu, w którym sprzedaje się głównie NALEŚNIKI??? Po 15 złotych??? Fajnie, że jesteś tak wyedukowany, znasz te wszystkie marketingowe chwyty i nie dasz się zrobić w wiadomo co, ale chyba się trochę zapędziłeś... Tak poza tym to dla mnie naleśniki z manekina to zupełnie inna bajka, niż pankejk. W manekinie jest bogatsze menu, fajna jest możliwość wyboru innego ciasta no i są one po prostu lepsze. Dziwie się, że nikt nie stara się otworzyć 2 punktu, bo na 6 sierpnia non stop jest kolejka, przez co często tracą takiego klienta jak ja, który nie ma tyle cierpliwości ,aby czekać na stolik, tylko po prostu idzie gdzie indziej. Co do reszty to ato sushi rzeczywiście nie ma sobie równych w Łodzi, no ale wiadomo, cena jest taka jaka jest, więc jest to danie do skonsumowania raz na jakiś czas. Galicja jak najbardziej na plus. Mają bogate menu, a mimo to wszystko jest świeże. Nawet głupi schabowy jest kruchutki. Szkoda, że usunęli z menu suma, którego często zamawiałem, bo był naprawdę dobry. Plus też za bogaty wybór piwa, a nie tylko komercyjny sik. To restauracja, w której każdy znajdzie coś dla siebie i z przyjemnością spędzi czas. Wnętrze jest przytulne, nie wygania. Nie to co w tych wszystkich chłodnych, postindustrialnych restauracjach tak popularnych w Łodzi, w których styl a'la magazyn, widoczne rury i odpadający tynk ze ścian zyskały wymiar artystyczny...
    już oceniałe(a)ś
    3
    0
    @adam0v przesadzasz z tym ofem spółdzielnia dobrze pasuje do reszty jest smacznie ,wygląd kwestią gustu jak jesteś bucem nowobogackim to ok wygląd ma znaczenie jak chcesz smacznie zjeść to i hamburger prosto z auta będzie pycha
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Manekin to jakiś koszmar. Przegląd restauracji uwzględnia bar z naleśnikami.
    już oceniałe(a)ś
    2
    1