Warsztaty kulinarne
W weekend studio Book&Cook w OFF Piotrkowska (ul. Piotrkowska 138/140) zaprasza miłośników kuchni do wspólnego gotowania.
W sobotę o godz. 15 chętni mogą wziąć udział w zajęciach pod hasłem ?Tarta grzechu warta?. Warsztaty poprowadzi Asia Borowska, która przygotuje z uczestnikami m.in. słodką tartę jabłkową, łososiowy quiche ze świeżym szpinakiem i ziołami, francuskiego klasyka - Quiche lorraine czy wytrawną tartę z pieczoną dynia, leśnymi grzybami i świeżym tymiankiem. Koszt udziału to 180 zł.
Natomiast w niedzielę o godz. 17 Book&Cook odwiedzi Alicja Rokicka - autorka bloga Wegan Nerd, która poprowadzi w studiu roślinne warsztaty. Uczestnicy będą mogli sprawdzić się podczas przygotowywania takich potrwa jak pikantna zupa dyniowa, francuska zupa cebulowa z octem balsamicznym, żółte curry z dynią, marchewką i batatami, ziemniaki faszerowane kaszą gryczaną i grzybamiczy gruszki poteszowane w sosie waniliowym. Koszt udziału: 220 zł.
Na wydarzenia obowiązują zapisy na studio@bookandcook.com.pl albo 601 422 155, 660 976 144.
Wszystkie komentarze